Zwembaden

TopSun heeft een ruim
assortiment aan zwembaden.

Dit ruime assortiment garandeert een bad naar ieders wens, zowel qua prijs, vorm en maatvoering. TopSun kan elk soort type zwembad voor u realiseren, Bouwkundig, Polystone (PP), Polyester, RVS zwembaden enz. enz. Uiteraard is ook de bijbehorende techniek een belangrijk punt, denk aan de filterinstallatie welke uw zwemwater in goede conditie zal moeten houden. Bij een binnenzwembad dient u rekening te houden met een ontvochtigings systeem, ook hierin is TopSun zeer ervaren. Tevens horen ook openschuifbare zwembadoverkappingen tot ons pakket.

ZWEMBADEN

NIVEKO PP Monoblok - Element Zwembaden:

Met het NIVEKO PP Monoblok - Element Zwembad haalt u een stukje luxe en ontspanning in uw eigen achtertuin. Het zwembad is een innovatieve en luxueuze optie voor wie op zoek is naar een prachtig en duurzaam zwembad. Dit type zwembad combineert functionaliteit met uitstraling, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke buitenruimte. Wat dit zwembad echt uniek maakt, is het monoblok-ontwerp. Het wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd als één geheel.

ZWEMBADEN

Aura Overkapping:

Een zwembadoverkapping of zwembadafdekking van Aura vermindert de schoonmaakinspanning en beschermt het zwembad actief voor kinderen en dieren. Het extra luchtkussen tussen de overdekking en het water isoleert het zwembad nog meer tegen afkoeling. Aura zwembadoverkappingen zijn verkrijgbaar van supervlak tot hoog, met kunststof ruiten, gehard veiligheidsglas of gelaagd veiligheidsglas.

Ook zo'n mooi zwembad in
uw eigen tuin?

Neem contact met ons op.