Sauna's

Sauna's

De mens wordt steeds drukker. We leven op dit moment in een wereld met veel ontwikkelingen en prikkels. Werk, thuis, sport, sociaal contact. Na vele inspanningen en verplichtingen, heeft de mens behoefte aan rust. Wat is er mooier dan comfortabel tot rust komen, in uw eigen sauna. Naast rust, is een sauna goed voor uw gezondheid. Het is zowel goed voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn, als voor het voorkomen van een verkoudheid. Een sauna wordt een niet weg te denken ritueel, binnen een lifestyle van de mens.

SAUNA

Infrarood sauna

Uit onderzoek blijkt dat de infraroodsauna goed is voor het lichaam. Terwijl u geniet van de warmte en ultieme ontspanning, doet de infraroodstraling zijn werk. De straling zorgt ervoor dat schadelijke stoffen uit uw lichaam verdwijnen. Daarnaast heeft de sauna andere positieve effecten zoals het voorkomen van griep en verkoudheid en het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

De sauna is snel in gebruik, na 15minuten opwarmtijd kunt u genieten van een warmte tot maximaal 55 graden.  

SAUNA

Massieven sauna

Een massieven sauna is een luxueuze en hoogwaardige optie voor wie op zoek is naar de ultieme sauna-ervaring. Het is een sauna die volledig is opgebouwd uit massief hout, waardoor het een natuurlijke en authentieke uitstraling heeft. Elke sauna wordt met de hand gemaakt, met aandacht voor detail. Het biedt niet alleen een warme en ontspannende omgeving, maar straalt ook elegantie en klasse uit. Het is een investering in uw welzijn en biedt een prachtige aanvulling op uw huis.

Ook zo'n mooie sauna?

Neem Contact met ons op