Topsun

Over ons

TopSun is al sinds 1996 een toonaangevende installateur/ bouwer van Zwembaden, Sauna’s, Whirlpools en alle benodigdheden hiervoor. Er is een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten zodat wij kunnen voldoen aan de wensen van de klant voor de bouw en het onderhoud van Zwembaden, Sauna’s en Whirlpools. TopSun richt zich op nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten, voor zowel de particuliere als de openbare sector. Onze werkwijze is kenmerkend; de grote mate van flexibiliteit en service. Als totaalinstallateur zijn wij in staat alle werkzaamheden op elkaar af te stemmen en u als klant volledig te ontzorgen.

Ons team

TOPSUN

Uw zwembad expert.

Hermi Wiggers

Directeur

Ömer Kabatas

Technisch Medewerker

Jan Eulderink

Technisch Medewerker

Vacature

Technisch Medewerker

Wagenpark

Heeft u onze herkenbare bussen al eens zien rijden? Onze service monteurs zijn vrijwel altijd op locatie voor het installeren en aanleggen van nieuwe projecten óf voor het onderhoud van Zwembaden, Sauna's en Whirlpools bij bestaande klanten.

Showroom

In onze showroom bent u van harte welkom om alle mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Er is een groot aanbod aan mogelijkheden en wij denken graag met u mee. Door onze kennis over Zwembaden, Sauna's en Whirlpools kunnen wij u het best adviseren wat bij u past en hoe we uw wens kunnen realiseren.

Partners
waar wij
mee werken

Waar nodig werkt TopSun samen met Partners uit zijn eigen netwerk. Aannemers, Tegelzetters, Interieurontwerpers en meer. Vakmensen die net als TopSun, kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan.

Servicecontract

Daar ook u graag een goed werkend; Zwembad, Sauna en of Whirlpool wilt, zoals velen neemt hierdoor de vraag naar onze servicecontracten toe. Onze vaste klanten zijn reeds op de hoogte van onze ‘servicecontracten-op-maat’. Wellicht kunnen wij ook u in de toekomst van dienst zijn. Graag offreren wij u, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, een servicecontract of het nu uw Zwembad, Sauna en of Whirlpool betreft. Want, of het nu professionele dan wel semi-professionele apparatuur betreft: TopSun heeft de Knowhow in huis.

Openbaar

Deze bedrijven en instellingen dienen zich met betrekking tot zwembadinrichting te houden aan de Bhvbz regelgeving, TopSun heeft deze Knowhow. Tevens beschikken wij over zeer goede contacten bij de Provincie die er op toeziet dat de Bhvbz regelgevingen (verplicht voor elk bedrijf of instelling) worden nageleefd. In het voortraject en meestal zelfs al voor opdracht nemen wij contact op met de Provincie zodat tijdens en na het te realiseren project er geen onaangename verassingen om de hoek komen kijken.

Referenties

Enige referenties van openbare instellingen die door ons zijn gerealiseerd en/of in onderhoud hebben.