Overkapping

Automatische Covers van Covana

Wat als U toegang krijgt tot uw Whirlpool en/of Swim Spa, met de simpele draai van een sleutel, zonder ooit weer te worstelen met het openen van een te zware en/of kapotte Cover Coverlift. Met de Covana, is uw Whirlpool en/of Swim Spa uitgerust met een van de hoogst isoleerde covers op de markt en een van de meest toegankelijke … allemaal binnen slechts 20 seconden en weinig inspanning! Covana systemen zijn meer dan alleen covers. Ze bieden u een maximaal comfort, veiligheid en intimiteit. Gemaakt in Canada met behulp van de nieuwste, state-of-the-art materiaal, worden onze producten ontworpen om de meest strenge klimaten te kunnen trotseren.

No items found.

Oasis & Evolution

Een geautomatiseerde, state-of-the-art, easy-to-use tuinhuisje! Gesloten: De waterdichte afdichting vermindert de stookkosten en chemicalien verbruik, vanwege de superieure isolatiewaarde. Hiernaast is hij niet te openen door kinderen en dus bijzonder veilig. Open: Binnen 20 seconden heb je een modern, elegante tuinhuisje die je beschermt tegen stormen en schadelijke ultraviolette straling, waardoor u in een intieme, private ruimte weg kunt dromen, denken en reflecteren, dankzij de oprolbare Shades. De LED verlichtin(alleen mogelijk bij de Oasis) is ontworpen om een warme, vriendelijke sfeer te creëren op basis van een combinatie van 7 zorgvuldig gekozen kleuren.

Legend

Met de Legend, zal uw Swim Spa toegankelijker en gemakkelijker te gebruiken zijn dan ooit !!  In bijna alle weersomstandigheden kan de Legend worden geopend, met de eenvoudige draai van een sleutel en na slechts een twintigtal seconden, kunt u geniet van uw Swim Spa, zonder te hebben moeten worstelen met omslachtige meerdelige Covers. In gesloten toestand, heeft de Legend, een veel hogere isolatiewaarde dan de meer traditionele Swim Spa Covers. Hiernaast is hij niet te openen door kinderen en dus bijzonder veilig. Eenmaal geopend, zal het dak u te beschermen tegen slechte weersomstandigheden.

Interesse gewekt?
Neem vrijblijvend contact op