Whirlpools

TopSun heeft een ruim
assortiment aan whirlpools.

De Whirlpool merken USSPA , Wellis en WhirlCare die TopSun vertegenwoordigd, zijn als een van de weinig merken whirlpools voorzien van het CE en TUV keurmerk. Hiernaast worden deze Whirlpools in Europa gemaakt, waardoor een e.v.t. kapot onderdeel snel geleverd kan worden. Echter door jarenlange ervaring weet TopSun welke onderdelen wel eens kapot kunnen gaan en heeft deze dan ook gewoon op voorraad, zodat u weer snel van u Whirlpool kunt genieten.

WHIRLPOOLS

USSPA

USSPA is de absolute top in zijn segment als het gaat om kwaliteit, innovatie en design. De USSPA whirlpools staan volledig zelfstandig in hun bijzonder fraaie Cabinet, gemaakt van Red Cederhout, Thermowood, e.v.t. RVS accenten en/of Custom Made. Ook leverbaar als losse kuip zodat deze ingebouwd kunnen worden. Keuze uit diverse modellen, schelp kleuren en Cabinet uitvoeringen.
Voor meer info, zie de USSPA Site.

WHIRLPOOLS

WhirlCare

Een Whirlcare whirlpool is een geavanceerd en hoogwaardig product dat ontworpen is om u de ultieme ontspanning en wellnesservaring te bieden. Whirlcare staat bekend om zijn innovatieve benadering van hydrotherapie en heeft een reputatie opgebouwd als een vertrouwd merk in de branche. Met een Whirlcare whirlpool kunt u ontsnappen aan de dagelijkse stress en spanning en genieten van een heerlijke wellnesservaring in uw eigen huis.

Verwarming

Een whirlpool wordt standaard verwarmd. Dit gebeurd aan de hand van een ingebouwd verwarmingssysteem. Naast dit systeem kunnen wij onze whirlpools ook verwarmen d.m.v een warmtepomp. Deze manier is vele malen goedkoper.  Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Dan kunnen wij bekijken of deze mogelijkheid ook voor u van toepassing is! 

Water behandeling

Wat zeker belangrijk is, is dat bij TopSun de juiste kennis en de juiste producten aanwezig zijn voor een 100% veilige waterbehandeling. Een korte mondelinge uitleg en een eenvoudig te begrijpen tekst op papier is ruim voldoende voor de perfecte waterbehandeling zodat u zorgeloos van het bad kunt genieten. Of volledig automatisch, door een Automatisch Waterbehandeling systeem.

Ook zo'n mooie whirlpool
in uw eigen tuin?

Call to action