Over TopSun

TopSun is al sinds 1996 een toonaangevende installateur/bouwer van Zwembaden, Sauna’s en Whirlpools en alle hiervoor benodigdheden. TopSun heeft een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten zodat wij kunnen voldoen aan ieders wens voor de bouw en onderhoud van Zwembaden, Sauna’s en Whirlpools.
TopSun richt zich op nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten voor zowel de particuliere als de openbare sector.

Kenmerkend voor onze werkwijze is de grote mate van flexibiliteit en service. Als totaalinstallateur zijn wij in staat alle werkzaamheden logisch op elkaar af te stemmen. Het handhaven van de overeengekomen planning vormt voor ons dan ook nooit een probleem zowel in de ontwerpfase alsook tijdens de daadwerkelijke uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden.

Onze veelzijdigheid biedt de opdrachtgever een groot voordeel: slechts met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering en oplevering.
Dit werkt overzichtelijk, snel, efficiënt en kostenbesparend.

Wij kunnen dus bogen op jarenlange ervaring en een uitgebreide klantenkring, vele tevreden klanten hebben al van onze diensten gebruik gemaakt en relaxen dus in hun eigen Zwembad, Sauna en of Whirlpool.

Eventuele referentieadressen doen wij u desgewenst graag toekomen.

Zwembaden en Techniek:

TopSun heeft een ruim assortiment aan zwembaden. Dit ruime assortiment garandeert een bad naar ieders wens, zowel qua prijs, vorm en maatvoering. TopSun kan elk soort type zwembad voor u realiseren, Bouwkundig, Polystone (PP), Polyester, Prefab, Houten, RVS zwembaden enz. enz. Uiteraard is ook de bijbehorende techniek een belangrijk punt, denk aan de filterinstallatie welke uw zwemwater in goede conditie zal moeten houden. Bij een binnenzwembad dient u rekening te houden met een ontvochtigings systeem, ook hierin is TopSun zeer ervaren. Tevens horen ook openschuifbare zwembadoverkappingen tot ons pakket.

Sauna’s:

TopSun levert alle soorten sauna’s, zoals normale (Finse) sauna, Infra Rood sauna, Steamy sauna of een combinatie van deze. Ook de echte buiten Balken sauna’s zitten in ons leveringsprogramma. Naast standaard sauna’s kunnen wij in principe elke maat en model sauna leveren, bv; met een schuin dak, of met een extra raam, of geheel glazen zijden, of geheel rond, of achthoekig, of ter plekke gebouwd in bijvoorbeeld een grote kast, met andere woorden alles is in principe mogelijk. Hiernaast is er ook keus in de houtsoort, naast Nordische Fichte zijn er ook nog de houtsoorten Red Ceder, Hemlock, Kiefer, Espen en Uni-Decor.

Whirlpools:

Ook hierin heeft TopSun genoeg keuze. Wij bieden een groot assortiment aan buiten en binnen whirlpools. De buiten whirlpools zijn meestal v.v. van een eigen filterinstallatie. De binnen whirlpools worden meestal op wens van de klant ingericht en naargelang uitgerust met lucht en watermassage. Tevens dienen deze dan uitgerust te worden met een filterinstallatie.

Servicecontract:

Daar ook u graag een goed werkend; Zwembad, Sauna en of Whirlpool wilt, zoals velen neemt hierdoor de vraag naar onze servicecontracten toe. Onze vaste klanten zijn reeds op de hoogte van onze ‘servicecontracten-op-maat’. Wellicht kunnen wij ook u in de toekomst van dienst zijn. Graag offreren wij u, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, een servicecontract of het nu uw Zwembad, Sauna en of Whirlpool betreft. Want, of het nu professionele dan wel semi-professionele apparatuur betreft: TopSun heeft de Knowhow in huis.

Openbaar:

Deze bedrijven en instellingen dienen zich met betrekking tot zwembadinrichting te houden aan de Bhvbz regelgeving, TopSun heeft deze Knowhow. Tevens beschikken wij over zeer goede contacten bij de Provincie die er op toeziet dat de Bhvbz regelgevingen (verplicht voor elk bedrijf of instelling) worden nageleefd. In het voortraject en meestal zelfs al voor opdracht nemen wij contact op met de Provincie zodat tijdens en na het te realiseren project er geen onaangename verassingen om de hoek komen kijken.
Hiernaast is TopSun: Officiel Commissie Lid NEN voor Openbare en Privé Zwembaden.

 

Enige referenties van openbare instellingen die door ons zijn gerealiseerd en/of in onderhoud hebben zijn:

 

Wellicht is uw interesse gewekt en heeft u behoeft aan meer informatie, neem dan gerust contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

La Casa TopSun
Bryan Peters
Directeur