Swim Spa’s van USSPA

Een Swim Spa is gemaakt om het hele jaar door te zwemmen, ongeacht het weer buiten. De watertemperatuur is instelbaar voor aangename verkoeling in de zomer tot warm in de winter. De sterke tegenstroom in een Swim Spa in een handige hulp voor verkrijgen van conditie. Ook is het mogelijk de Swim Spa te v.v. een Corner Whirlpool om na gedane inspanning in de Swim Spa, hierin te relaxen.

Onze Swim Spa’s staan volledig zelfstandig in hun bijzonde fraaie kast, gemaakt van Red Cederhout, Thermowood, e.v.t. RVS accenten en/of Custom Made.
Hiernaast kan een USSPA Swim Spa uitgevoerd worden met een Vol-Automatische Cover of een Semi-Automatische Cover.

De USSPA Swim Spa’s zijn ook leverbaar als losse kuip zodat deze ingebouwd kunnen worden.

Als een van de weinige Swim Spa merken, is de USSPA v.v. van het CE en TUV keurmerk !!!!

Het enige wat u nodig heeft om de Swim Spa te plaatsen is een harde ondergrond (bijvoorbeeld tegels) en een stroomaansluiting.

Verwarming

Standaard wordt een Swim Spa Elektrisch Verwarmd, wij kunnen onze Swim Spa’s v.v. een C.V. gestookte warmtewisselaar of een warmtepomp. Deze manieren zijn vele malen goedkoper om u Whirlpool te verwarmen. Informeer of een van deze mogelijkheden ook voor u van toepassing zou kunnen zijn !!

Waterbehandeling

Wat zeker belangrijk is, is dat bij TopSun de juiste kennis en de juiste producten aanwezig zijn voor een 100% veilige waterbehandeling. Een korte mondelinge uitleg en een eenvoudig te begrijpen tekst op papier is ruim voldoende voor de perfecte waterbehandeling zodat u zorgeloos van Swim Spa kunt genieten.

Waterbehandeling Automatisch *

Ook is het uiteraard mogelijk om bovenstaande geheel automatisch te laten verlopen.
Dit gebeurd bijvoorbeeld d.m.v. een TS PoolBasic EVO vol-automatiche regeling van Chloor en Zuur.

Automatische Cover *

Is de sleutel tot Geluk!
Wat als U toegang krijgt tot uw Swim Spa, met de simpele draai van een sleutel, zonder ooit weer te worstelen met het openen van te zware meerdelige kapotte Covers/Coverliften.

Swim Spa

Swim Spa

USSPA

Corner Whirlpool

Corner Whirlpool

USSPA

USSPA Vol-Automatische Cover                                                              USSPA Semi-Automatische Cover