Paneel – Massief – Design

Panelen sauna:

Een panelen sauna is opgebouwd uit elementen met diverse breedtes en variabele hoogtes. Hierdoor is een snelle en eenvoudige montage mogelijk. Een panelen sauna bestaat uit een geïsoleerd schroten element. Deze panelen worden op een op maat gemaakt raamwerk bevestigd. Op deze manier ontstaat er een goed geïsoleerde en stabiele constructie. Standaard worden onze panelen sauna’s beschroot met Nordische Fichte Softline schroten, hiernaast zijn er ook nog de houtsoorten; Red Ceder, Hemlock, Kiefer, Espen en Linde. Een combinatie van deze houtsoorten is uiteraard ook mogelijk. In onze Emotions lijn word naast deze houtsoorten ook nog gewerkt met Unidecor laminaat, Glas enz. enz.

Massieve sauna:

Een massieve balken sauna wordt gemaakt voor zowel binnen als buiten gebruik. Massieve sauna’s worden opgebouwd door massieve balken om en om op elkaar te stapelen.Voor buitensauna’s is een fundering nodig.De keuze tussen panelen of massieve sauna’s is persoonlijk. Het is van groot belang dat uw sauna goed is geïsoleerd, immers een optimaal geïsoleerde sauna heeft een stabiel saunaklimaat.

 

De sauna’s worden standaard geleverd met een elektrische oven, echter kunnen ze ook uitgevoerd worden met een Soft-damp oven. En voor het ” back to basic ” gevoel, met een houtgestookte oven. Ook in het interieur zijn er tal van mogelijkheden; afgeronde banken, verlichting achter de rugleuning, sterrenhemel in het plafond, enz, enz,
Zoals u onderstaand ziet, kunnen wij in principe al uw wensen vervullen.

logo_vsb2
Glazen voorwand

Glazen voorwand

VSB

Nordische Fichte

Nordische Fichte

VSB

Red Ceder

Red Ceder

VSB